Thursday, 9 June 2011

sekalian alam maki kamu

salam....

malas cakap banyak. tengok sendiri. terima kasih.


*************
*************
actually ada banyak lagi pakej makian yang dipost kan oleh haters gambit
tanpa segan silu walupun gambit kata dia difitnah.
astagfirullahalazim korang. dia difitnah. bukan dia yang buat VC tu.
tapi AHMAD ALBAB yang buat. sila jangan kutuk dia lagi plisssss.

dalam dok usha haters gambit maki, nasihat, kutuk dia...

TIBA-TIBA ADA 1 POST.

jengjengjeng!

akak paham adik eksaited dapat tawaran biasiswa..tapi,tapi.tapi.
ni page gambit.
maybe sebab adik lancar sifir je, adik kurang arif membaca ye?
semua orang punya lah dok tazkirah, marhaban bagai kat gambit..
adik ni tibe tanya pendapat sambung belajar.
adik,post kat page sendiri plisss.
BTW, bagus lah adik dapat sambung degree. takkan nak baca sifir kat rancangan 
A.L.O.N.G (siap nyanyi) je kan? lagipun budak zaman sekarang 4 tahun dah hapal sifir.
so, khidmat adik tak diperlukan lagi. TQ siti sifir. kau lah punca aku hapal sifir dulu.
and ikhlas dari hati nurani aku, congrats dapat sambung study.
mesti gempak result kau kan sifir.. dapat biasiswa. aumm!

p/s : entri pasal siti sifir sekadar gurauan. jangan marah ye siti sifir. akak kuat gurau. hekkk. selamat berjaya di peringkat ijazah sarjana muda anda. muda ke kau? kihkih

No comments:

Post a Comment