Tuesday, 28 February 2012

syarat bersosial di laman sosial

salam....

long time gila no hapdet blog. takde masa nak pegi CC. orang susah. takde laptop. takde komputer. kasihan bukan? 


petang-petang camni ingat nak pegi gym bina badan sikit. baru malek nor kann. tapi hujan turun mencurah-curah ke ladang gandum. ini lah dilema awal semester. nak baca buku, still tak clear pasal topik-topik subjek baru. (alasan semata) nak buat asignment mana ada lecturer bagi lagi. (alasan lagiiii)


so, aku kodek-kodek lah FB kejap. bukak page orang ni, intai-intai. masuk group tertentu korek-korek lagi. yeeehhhaaaa.. seronoknya kerja stalker separuh masa ni. kelakar-kelakar ye orang-orang malaysia ni. tapi yang tidak tertahan, nak bersosial di laman sosial tapi ada pulak nak letak syarat bagai. tak payah lah letak terma dan syarat tu sangat. kalau rasa nak approve, kau click je confirm tu, kalau tak sila click not now plis. aku percaya takde sape hadap sangat nak berkawan dengan kamu.






dont snob or acting like a pig? kahkahkah. ayat maki taknak macam best je pulak. babi je kawan dengan babi dik. 
mutual friend must be 50 and above. e'elehhh. 


syarat macam budak ni buat orang rasa geli geli je nak add. nak tunjuk attitude ala-ala macho bodoh gitu. tak payah lah nak tulis macam macam sangat kat about me tu. nak bagitau warna kegemaran, fuckers do not add, tak suka penipu, tak suka orang makan sambil berjalan. tipu je semua tu. orang akan add kamu sebab 3 benda je. 


whether kamu kawan dia atau DP kamu terlalu hot sampai tak boleh elak dari click send friend request atau kamu di cadangkan oleh sape sape untuk di add untuk di jadikan BAHAN semasa masa senggang terutamanya di saat bosan nak pegi berjogging tapi hujan.


so, jangan tulis benda bukan bukan sampai nampak diri tu macam... HE'ELEHHHH budak ni. mark zukerberg tak paksa pun kamu kawan dengan semua yang add tu. ada option whether to accept or not. tak payah cerita banyak. muak. sekian..