Friday, 3 June 2011

entri untuk Gambit

salam...

okay..fine lah aku memang emo lebih ngan VC si gambit producers nya tuh. maybe sebab terlalu menjengkelkan. muntah darah campur kaca tau aku tengok. lagipun aku memang muak tengok si jantan Shah Jazley ke namanya? ntah! aku kesah pulak? 


bajet belaka! gambit. malam ni aku nak tunjuk kat kau VC satu lagu yang memang best sangat dan terlampau best dari lagu dan VC kau.


and you know what? orang barat weh yang buat. barat! amareka kata orang klate. takde pun separa 'luchhhhh' macam kau punya VC. kenapa ek?
jap aku tunjuk.




lagu dia memang best. VC dia memang ada penceritaan.
bukan setakat menari tak tentu hala kat dapo rumah.
takde bukak baju bagai. takde cium dada. TAKDE!
dan lagu ni seantero dunia tau. kau mampu?
hehhh.

so, lepas ni sape2 nak buat VC buat lah yang molek2 sikit. kena ngan budaya timur kita. kalau nak buat VC yang bajet rendah pakai baju tido, menari kat dapur rumah, muka tak berapa ada, baik buat syok2 je rakam pakai henpon pastu tengok sendiri sebelum tido. dah la VC tak senonoh, tak best pulak tu. wekkkkk! *muntah hijau!


p/s : kenape aku bezakan VC lagu ni ngan si gambit punya VC? sebab VC ni pun pasal husband and wife yang macam jauh sebab ego masing2. ha, samakan ngan motip VC si ghambet? nilai sendiri. selamat beramal.

2 comments:

  1. kalau VC cikgu shida dari parit ok x kau rasa???hehe

    ReplyDelete
  2. haha. dia kretif dengan cara dia sendiri. at least tak melucah tak tentu hala. haha. kiut kan die.

    ReplyDelete