Tuesday, 7 June 2011

bodoh-bodoh suam FB #2

salam...

best baca komen-komen sengal kat FB malam-malam. boleh kurangkan chances aku nak dapat darah tinggi.(penyakit keturunan)




adik-adik. pegi la beli tisu jenama premier lap hingus hijau tu. hingus meleleh pun korang jilat pakai lidah lagi, ada hati  nak guna FB. pastu bawak perangai sengal bagi sedunia tengok.


yang post komen : awak ngan couple awak bawak-bawak la jumpa ngan kaunselor kat sekolah. kalau taknak, pegi cari timbunan pasir, masukkan kepala dalam pasir tu, jangan keluar selagi belum 31 ogos. 


yang bagi komen ala-ala penceramah bebas : tak payah nak suruh orang fikir luas sangat lah. aku nampak dari sini otak kau pun boleh tahan sempit. pegi kedai hardware alter sikit keluasan otak dulu okay?


yang penghasut dan macam gud-gud : kau macam kartina aziz dalam anak mami. terima kasih.


TAMAT PART 2



2 comments:

  1. ehhh..haha.i tawu kt mne u tgok post 2.i da pnah bce (:

    ReplyDelete