Friday, 3 June 2011

apo kau bangang ko?

salam...

tengahari buta panas terik ni aku nak jadi ostazah buleh? barang baru jumpa. terus rasa gedik2 nak drop. terus rasa gedik2 nak bagi satu set makian kat GAMBIT SAIFULLAH.


okay. ni baru sikit. apa kena mengena dengan GAMBIT?
okay. nama kau aneh dah. gambit! then kau buat pulak video clip aneh begini.
jap. kau buat VC ke video blue? 
oh..two in one. syabas!

okay. gambit tu producer VC lagu ni.lagu PREMA YIN. ntah lah apa benda lagu ni. lagu kau okay2 lah. barat habis. mana ada orang malaysia boleh buat lagu best tahap dewa 19 macam ni. tapi apa masalah kau ngan VC ni? kau islam kan? SAIFULLAH kat belakang tu buang boleh? buat malu je ngan nama islam kau tu.

kata gambit dia tak nampak apa yang tak kena ngan VC ni sebab dia kisah husband n wife yg dah kehilangan cinta sebab ego. gambit. WAKLU!

okay. husband wife tu kehilangan cinta. kau kehilangan apa? kehilangan anak mata ke sampai kau buta tak nampak VC kau ni separa lucah? kejadah kehilangan cinta nak menari kat dapur rumah? weh, dapur tu wet kitchen ke dry kitchen? cantik la.     * tiber!

gambit gambit gambit. kau ni ikan sardin ke? boleh kau tanpa segan silu kata VC ni takde masalah? kau ni kawan baik maria ozawa ape? gambit cakap lagi, takde masalah sebab takde adegan cium atau meraba. gambit. kau SPM dulu lepas tak? ke tak ambik? sebab bebal kau buleh tahan teruk ni. kau pegi lah daftar masuk tuisyen kat kumon. sebab bebal kau ni macam takde harapan nak repair.

takde adegan meraba???? habis yang terpegang-pegang tu apa? gosok? sental? yang prempuan ni menari ngan baju tido tu apa hell nya? kau takde bajet kan nak buat macam VC lain yang asyik tukar2 baju? hehe. kenape tak jumpa aku mintak bajet sikit? boleh aku bagi sekupang dua.

dah terang2 lah screen shot kat atas si shaz yang tak suka awek melayu tu dok baik punya ciom dada perempuan boleh tahan buruk tu. masalah mata kau teruk ni gambit. masalah otak kau lagi teruk. 

malu aku selaku melayu dan islam. why gambit. why? pesal kau kena jadi salah sorang islam yang agak gampang perangainya. tak kesah lah kau ni macam mana pemikirannya. barat ke, timur tengah ke. tapi benda yang nak publish bagi orang tengok ni kau kena la sensitif sikit. sengal!


ada yang kata kat aku.
dah macam VC britney dah.
for me. britney pun kalah teruk ngan VC ni.
gambit. ni bukan pujian okay. jangan jadi bangang!

p/s : sape yang rasa VC ni okay dan tak melampau sila keluarkan jari telunjuk anda sekarang dan masukkan ke dalam lubang bontot anda. sebab anda memang patut dihukum sula je sebab setuju ngan VC berahi mcm ni. gambit. awek ni tak lawa la. buruk. takde awek lain ke? 2x ganda fail VC kau ni. 

No comments:

Post a Comment