Monday, 20 June 2011

berbaloi-baloi makan GCB

salam...

tadi aku keluar makan mekdi kejap memandangkan LINE CELCOM 'TERBAIK' malam ni.
pesanan untuk celcom :


apa kata kau terminate je perkhidmatan komunikasi kau?
konon berbaloi-baloi kan?
last year raya ke-3 sampai raya ke-4 langsung tak boleh mesej, call.
then malam ni sekali lagi benda sama jadi.
pastu kadang-kadang line celcom suka tibe je nak hilang.
sawan tarik ke?
if pihak management celcom tak reti nak baik pulih kesihatan perkhidmatan korang,
better korang bukak bisnes kropok lekor je okay? TQVM.

berbalik pada burger mekdi tadi. ianya sungguh WOWWW!
tapi sila jangan expect benda depan bijik mata korang akan sama dengan benda yang korang tengok dalam TV. ada salad fresh terbang-terbang kan? roti gebu kan? ilusi optik semata.

tapi still..SEDAP. berbaloi dengan harga RM 11++.. aku dapat menikmati ayam panggang (panggang ke?) dengan sos pedas-pedas sikit dengan kulit ayam ala kenny rogers. nyum! plus ada air besar boleh share 4 orang dan kentang siap dengan shaker.

berbaloi lah makan. lebih berbaloi dari prosperity yang ada tiap kali raya cina je tuh. sedap dan memang sedap. so, sape yang tak try lagi, sila lah berlari pergi ke mekdi terdekat tanpa berfikir panjang. =)


p/s : sila lah dengar lagu geisha, takkan pernah ada. rasa nak nyanyi untuk orang yang aku makan mekdi tadi. ikhlas! bukan sebab nak rembat GCB dia. =)

No comments:

Post a Comment