Wednesday, 8 June 2011

gangster Kolumpo

salam...

terbaru! filem aku tak tau dari sape nak keluar kat wayang dah. KL Gangster dengar nye. okay. takutt nak tengok. mesti ganas tahap pecah perut tengok ni. fine lah. aku taknak lah ngutuk ke, judge ke, kritik ke sebab filem tak keluar lagi kan.


tapi aku ada baca la sinopsis dia. story pasal malek, shark ngan jai. 


PERSOALAN

kenapa asal orang jahat je nama mesti nak SHARK??


kalau tak shark, spark. kan? itu yang trend sekarang la. kalau dulu punya trend nama jahat mesti nak ROY atau ZACK. 


style sangat kot nama shark, spark tu sebagai nama gangster. gaya mesti nak best je. rokok tepi mulut, pegang kayu kat tangan. muka macam penyangak sebijik. badan ketul-ketul berkilat. awesome!




*oh.tukar style.tiada rokok di mulutnya.
semua okay kecuali.. kenapa ngan kau zizan rajalawak?????

2 comments:

  1. nama pun gangster..mesti nama gempak..kalau nama sood ke,bongek ke xda lah orang nak takut..zizan watak dia pelawak je..xgangster pon..aku baru balik tgk..tgk lah..t baru komen..bru adil... =)

    ReplyDelete
  2. sebab tu aku tak komen filem. komen poster je dulu. tapi nama tu typical sgt. cliche. tapi okay la. malaysia da ada effort nak buat filem pukui teruk2 macam ni. thumps up.

    ReplyDelete