Saturday, 3 December 2011

curiosity melayu kita

salam....

saje takde keje.. takde idea apa nak merapu. (banyak sebenarnya tapi malas menaip.)

keje banyak gila babeng. semua nak dalam masa terdekat. moral, jangan tangguh keje even dateline lambat lagi. sebab? pejam celik sebenarnya kejap je dateline dah sampai. pastu, mula nak menggelabah n salahkan orang lain. salah lecturer bagi keje susah, salah intenet tak dapat connect, salah kedai fotostat mesin rosak. semua orang salah kecuali kita sendiri. haha. semua orang gini ape.

saje main-main kat google tadi. n discover INI.


haha. sama ada aku je yang bodoh still tak tau ketinggian eifel tower tu, atau semua orang memang rasa ketinggian retis-retis ni lebih penting untuk di find out.

aku saje nak cari ketinggian burj khalifa berapa, ketinggian eifel tower berapa.. sebab nak compare mana lagi tinggi. (bajet tak aku? ilmiah la sangat kononnnye ni.)

tapi bila keluar perkataan ketinggian, terbukti.. curiosity orang kita lebih kepada berapa tingginya aaaaron ajiz dari ketinggian KLCC. pastu curiosity orang kita terarah ke lisa sughihani pulak. haha.. untunglah jadi retis. apa dalam beg, dalam krete smua orang nak ambik tau. brapa tinggi pun nak google. UNTUNGLAHHH kata orang sekarang.

No comments:

Post a Comment